Αρχική Δικαιοσυνη Πως ο εσμός της παρα-Εξουσίας δολοφόνησε μια ντουζίνα για τα μάτια της...

Πως ο εσμός της παρα-Εξουσίας δολοφόνησε μια ντουζίνα για τα μάτια της ΝΟΒΑΡΤΙΣ!..”Σφαίρες” και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για τα μάτια της πελατείας…

2026
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Τα γεγονότα  είχαν και πραγματικές σφαίρες. Σε εξουσία με πρωταγωνιστή τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Επι των ημερών έγιναν και παραμένουν ανεξιχνίαστες δολοφονίες δημοσιογράφων(Καραϊβάζ,Χίου σε απόπειρα) ,χωρίς προηγούμενο στην Ευρωπαίκή Ενωση,την οποία διαβεβαίωσε ότι θα γίνει πρωθυπουργός-νοικοκύρης.

Μετά τις σφαίρες ήρθαν και  λόγια:

«δεν είναι δημοσιογραφία, είναι συμμορία, δεν είναι ελευθερία του Τύπου, αλλά δολοφονία».

Αναφερόταν κυρίως στον Κώστα Βαξεβάνη και στις δικές του ,καλύτερες ερευνητικές δημοσιογραφικές επάλξεις τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Τα τελευταία χρόνια,ιδιαίτερα μετά την αποκάλυψη της λίστας Λαγκάρντ, η οποία περιέχει ονόματα πρωθυπουργών,υπουργών,δημοσιογράφων,επιχειρηματιών,βρίσκουμε πολλούς να μην θέλουν να ακούσουν το…όνομά του.Οταν τους ζητάμε να μας που έστω και ένα ρεπορτάζ του ανακαλύπτουμε ότι δεν έχουν διαβάσει κανένα “γιατί είναι αντιπαθής και δεν διαβάζω δικά του”.Στο γιατί είναι αντιπαθής απάντηση δεν υπάρχει.

Κοντολογής.Ως δημοσιογραφικός χαρακτήρας ο Κώστας Βαξεβάνης δολοφονήθηκε με δράστες ΜΟΝΟ τα κυκλώματα εξουσίας και επιχειρηματικής,δημοσιογραφικής κλεφτουριάς.

Το πόσο καταλυτικής σημασίας ήταν η δημοσίευση της λίστας Λαγκάρντ φαίνεται από το γεγονός ότι λίγο μετά την δημοσίευσή της τα περισσότερα και μεγαλύτερα ΜΜΕ,χωρίς αιδώ,χωρίς ντροπή δεν δημοσίευσαν μεν τη λίστα,αλλά δημοσίευσαν στις 27 οκτωβρίου 2012 την εξής διάψευση του κορυφαίου τότε της πολιτικής εξουσίας Γιάννου Παπαντωνίου:

«Η αναφορά ονόματος που συμπίπτει με το όνομα της συζύγου μου στη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ που δημοσιεύθηκε σε χθεσινό περιοδικό, είναι παντελώς ανακριβής. Η σύζυγος μου και εγώ δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικό. Ούτε είχαμε τοποθετήσει ποτέ χρήματά μας στη συγκεκριμένη Τράπεζα.Πηγή: iefimerida.gr”

Φυσικά και ήταν η συζυγος.Αργότερα παραπέμθηκε και κάπου η υπόθεση …χάθηκε.Απλά.Οχι όμως και ο Βαξεβάνης ως στόχος πολλών και φυσικά και του…Τράγκα.

Με το σκάνδαλο της ΝΟΒΑΡΤΙΣ τα ίδια αυτά κυκλώματα προσπάθησαν να τον ενταφιάσουν σε κάποια φυλακή.

Ευτυχώς η πεποίθησή μας ότι υπάρχουν δικαστές και στην Ελλάδα της διαφθοράς επιβεβαιώθηκε με το πρωτοφανές δικαστικό χαστούκι,ακριβώς σε αυτό τον εσμό…

Μέσα από έναν μακρύ πρόλογο γεγονότων στο τέλος αυτούς του ρεπορτάζ δίνουμε το λόγο στον δολοφονημένο ήδη δημοσιογραφικά Κώστα Βαξεβάνη.Οι χιλιάδες αναγνώστες του δεν αναιρούν την δολοφονία.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είναι μορφωμένος.Και η οικογένειά του έχει πάθει και έχει μάθει διαχρονικά.

Δεν μπορεί να έχει εκστομισθεί τυχαία από το στόμα του η παραπάνω φράση για τον Κώστα Βαξεβάνη και τους άλλους δημοσιογράφους.Οφειλε να συγκρατηθεί…

Ο Πρωθυπουργός αναφερόταν και στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ,η οποία είναι εντελώς διαφορετική δημοσιογραφική προσπάθεια,αλλά εξίσου ενοχλητική για την εξουσία Μητσοτάκη.Σε αυτήν έγινε τιμητής και κατήγορος εκτός της πολιτικής εξουσίας και ο άνθρωπος με τα 80 εκατομμύρια στη λίστα Λαγκάρντ.Στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ υπάρχει καί ένας δημοσιογράφος,ο Αλέξανδρος Τάρκας με ειδικό βάρος σε σχέση με τον Προκόπη Παυλόπουλο.Κι αυτός βρέθηκε κατηγορούμενος,γιατί αλλιώς δεν θα μπορούσε ο εσμός γύρω από τον Κυριάκο Μητσοτάκη(σε πολιτικούς και δημοσιογράφους αναφερόμαστε με τη λέξη εσμό,γιατί κάτι παραπάνω, ονομαστικά, δεν τους αξίζει) να ακουμπήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο.

Παρενοχλήσεις στον Παυλόπουλο τις ήθελε ο ίδιος ο Κυριάκος για να δικαιωθεί η τρισάθλια επιλογή του να τον αντικασταστήσει με την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με τη ρετσινιά ότι δεν… πολέμησε το πελατειακό κράτος.

Η πολιτική εξουσία του Κυριάκου έπαιξε τα ρέστα της στο σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ με πολλαπλούς στόχους.

-Να γλιτώσουν οι μιζαδόροι τις αποκαλύψεις και να δολοφονηθούν ως χαρακτήρες οι μάρτυρες υπό προστασία,ώστε να μην έχει αξία ο λόγος τους

-να δολοφονηθούν ως χαρακτήρες οι δημοσιογράφοι,για δε τον Βαξεβάνη τα όσα αποκαλύπτονται με την ποντικομαμή της εξουσίας, φτάνουν στο επίπεδο της προετοιμασίας και της δολοφονίας του με σφαίρες.

-να προσφερθούν υπηρεσίες στο βαθύ γερμανικό κράτος της εξαγοράς πολιτικών στην Ελλάδα.Αυτό το κράτος που είχε καταφέρει να εκβιάσει τον Γιώργο Παπανδρέου με τα υπαρκτά -δυστυχώς- στοιχεία στη λίστα Λαγκάρντ για την σιωπηλή μαμά του, η οποία προσπάθησε να μας πείσει ότι άφησε χωρίς εκείνη να πάρει θησαυρό τη Μιμή να γίνει συζυγος και ζάμπλουτη απο τον Ανδρέα.

Αυτό το βαθύ γερμανικό κράτος τροφοδοτούσε με πακτωλό και Υπουργούς του Κωστάκη Καραμανλή,έριχνε λαδάκι γερμανικό στις βίλες υπουργών του,αλλά δεν κατάφερε να μετακινήσει τον Προκόπη Παυλόπουλο από το παλιό σπίτι-πολυκατοικία, στο οποίο διαμένει συνεχώς από το 1968…

Ο Κυριάκος δεν βγήκε τυχαία το 2015 να πει τα τρισάθλια για τον Προκόπη Παυλόπουλο,έστω και αν τα “πούλησε” ,εκεί πέρα από τον Ατλαντικό ,με περιτύλιγμα ότι αυτός ζει-πολιτικά- για να υπηρετεί-χωρίς απόψεις- το ΝΑΤΟ,ενώ ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει απόψεις για το πως το διεθνές και το ευρωπαίκό δίκαιο θωρακίζουν την Ελλάδα και διώκουν την Τουρκία…

Είχαν προηγηθεί γεγονότα.Και αποκαλύπτονται γιατί “εστι δίκης οφθαλμός” επι των ημερών της πρωθυπουργίας του Κυριάκου με τρόπο που αν συνέβαιναν στην Ιαπωνία ο Ιάπωνας “Κυριάκος” θα έκανε χακαρίρι στην πλατεία του Τόκιο.

Τα όσα γράφει το βούλευμα είναι πρωτοφανή και ανατριχιαστικά για τον εσμό της ΝΟΒΑΡΤΙΣ.Και επι ημερών Κυριάκου-έχει τεράστια σημασία- δικαιώνει τους δολοφονημένους (ως χαρακτήρες)και δεν είναι λίγοι.Είναι τέσσερεις(4)μάρτυρες υπό προστασία.Είχαν πιστέψει, οι αφελείς έλληνες μιζαδόροι,ότι θα έκαναν θρύψαλα την αμερικανική πολιτική προστασίας των μαρτύρων ακόμα και έναντι του Αμερικανού εν ενεργεία προέδρου…

Είναι τέσσερεις(4) δημοσιογράφοι με πρώτο και καλύτερο τον Βαξεβάνη και τους Παπαδάκου,Φιλιππάκη,Τάρκα.

Είναι και τρεις(3) εισαγγελείς.Συνολο δολοφονημένων μια ντουζίνα…Για τα μάτια της ΝΟΒΑΡΤΙΣ…

Η κ.Τουλουπάκη δολοφονήθηκε ως χαρακτήρας γαι τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ μαζί με τους εισαγγελείς Ντζούρα και Μανώλη.Και παραπέμπεται γιατί δεν έστειλε γρήγορα στη Βουλή μια μήνυση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ εναντίον των πρώην υπουργών Κουρουπλή και Ξανθού,άσχετη με το σκάνδαλο ΝΟΒΑΡΤΙΣ.

Οι δυο από τους 5 δικαστές που δικαιώνουν και σε αυτό το θέμα την Τουλουπάκη γράφουν ότι αυτή η μήνυση ήταν σε χέρια άλλου δικαστικού λειτουργού πριν και θα έπρεπε να την στείλει εκείνος…

Ο Παπαγγελόπουλος δεν παραπέμπεται για τη ΝΟΒΑΡΤΙΣ,αλλά επειδή δικαστικοί λειτουργοί κατέθεσαν ότι τους ενοχλούσε να καθυστερήσουν άλλα σκάνδαλα(Σάλλα) ή να προχωρήσουν πιο γρήγορα άλλα,όπως του Βγενόπουλου…

Μέσα από αυτές τις δολοφονίες (χαρακτήρων) και μερικές σφαίρες(κυρίως από το πάντα πρόθυμο Αλαφουζέϊκο) στον χαρακτήρα του Προκόπη Παυλόπουλου θα ικανοποιούσαν τον εσμό και τον Πρωθυπουργό του.Τα ήθελε και ο Προκόπης Παυλόπουλος βέβαια γιατί δεν τους άφηνε(απο σεμνότητα) να κάνουν μια δουλειά που έλεγαν πως είναι ικανοί να την κάνουν:να του δέσουν τα… κορδόνια!

Τα γεγονότα με ντοκουμέντα από το Αλαφουζέϊκο:

-στις 23 Ιουνίου 2002 καταχωρούνται στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (σελ 25) δηλώσεις του Περιστέρη,της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.Ανύποπτος προφανώς ο συντάκτης για το πόσο χρήσιμη είναι η δημοσιοποίησή τους.

Είπε λοιπόν ο επιχειρηματίας που σαρώνει τα πάντα στα δημόσια έργα τώρα:

“…Το 2010 και ενώ ΕΙΧΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ σημαντικές ιδιωτικές επενδύσεις στα θαλάσσια αιολικά πάρκα από Ελληνες και διεθνείς επενδυτές,…η τότε κυβέρνηση με μια ακατανόητη απόφασή της πάγωσε κάθε δραστηριότητα στον τομέα…”

Μπορούμε κύριοι να συμπεράνουμε ότι είχαν δρομολογηθεί μήνες νωρίτερα;Μήπως απο το 2009;

Το σωτήριο αυτό έτος η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ απέκτησε πελάτη στις σουπερ κατοικίες της στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας την Δικαστικο Λειτουργό Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.Πούλησε στην πελάτισα αυτή μια κατοικία με αντικειμενική αξία στα 400 χιλιάρικα ευρώ.

Δυο χρόνια μετά το “πάγωμα” των αιολικών πάρκων άνοιξε ο δρόμος για παρόμοιες επενδύσεις σε (πρώην;) δασικές περιοχές.Αλλαξε με την ιστορική απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ 2499/2012 και ψήφους 14 υπέρ και 9 κατά.

Και η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ επενδύσεις δισεκατομμυρίων ευρώ στις ΑΠΕ.

Εισηγήτρια στην απόφαση αυτή ήταν η κ.Σακελλαροπούλου,την οποία στη συνέχεια ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πρόεδρο του ΣτΕ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αυτά είναι τα γεγονότα από το 2009 ως το 2010 και το 2012.Μας διαφεύγει πότε ακριβώς και με απόφαση τίνος ακριβώς η υπόθεση αυτή χρεώθηκε για εισήγηση ,κάπου ,προφανώς, μεταξύ του 2010-2012, στην κ.Σακελλαροπούλου.

Μπήκαμε και σήμερα στις ανακοινώσεις της προεδρίνας αυτής να δούμε αν έβγαλε κάποια ανακοίνωση για την κρίση της Δικαιοσύνης ότι οι δημοσιογράφοι ήταν θύματα του εσμού και δολοφονήθηκαν ως χαρακτήρες.Τίποτα.

Της αφιερώνουμε τα λόγια ενός από τους -επι των ημερών της-δολοφονηθέντες,του Κώστα Βαξεβάνη,όπως τα δημοσίευσε στο DOCUMENTO.

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ γράφει:

“Το πράγματα δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ξεκάθαρα. Σύμφωνα με το Βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου, αυτού που έπρεπε κατά τον Μητσοτάκη να στείλει στο δικαστήριο για να πάνε φυλακή υπουργοί, εισαγγελείς και δημοσιογράφοι, δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία πως έχουμε σκάνδαλο Novartis, καμία σκευωρία  Novartis, και (εκ του λογικού συμπεράσματος) μια συνωμοσία που στήθηκε για να καλυφθούν οι ένοχοι και να πάνε αθώοι στη φυλακή.

Δεν υπήρξε καμιά συνωμοσία, την οποία οργάνωσε μάλιστα ο Αλέξης Τσίπρας με την αφεντιά μου, οι δημοσιογράφοι δεν ήταν όπως είπε ο Μητσοτάκης στη Βουλή συμμορίτες και εγκληματίες και οι εισαγγελείς έκαναν τη δουλειά τους.

Αν πάμε και σε λεπτομέρειες  του βουλεύματος τότε έχουμε ότι:

1. Οι μάρτυρες δεν ήταν κουκουλοφόροι και αναξιόπιστοι, αλλά επρόκειτο για τρεις μάρτυρες που το FBI έδωσε στις ελληνικές Αρχές. Αυτοί οι μάρτυρες με τις καταθέσεις τους στις ΗΠΑ ανάγκασαν  τη  Novartis  να καταβάλει 350 εκατομμύρια. Όταν λοιπόν ο Άδωνης Γεωργιάδης, ο Αντώνης Σαμαράς, ο Γιάννης Στουρνάρας και κυρίως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έλεγαν για κουκουλοφόρους που θα έγδερναν, αυτό που έκαναν ήταν να παραπλανούν την κοινή γνώμη για να καλύψουν το έγκλημα (τους).

2. Όσα κατέθεσαν οι μάρτυρες ήταν αξιόπιστα και στηρίζονταν σε στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους και τα παρέδωσαν στις Αρχές στην Ελλάδα, όπως έκαναν στις ΗΠΑ.

3. Οι Εισαγγελείς οι οποίοι απειλήθηκαν και επιχειρήθηκε να εξοντωθούν έκαναν , καλώς μάλιστα , τη δουλειά τους και αναζήτησαν ευθύνες στα πολιτικά πρόσωπα.

4. Ο πρώην προστατευόμενος μάρτυρας  Νίκος Μανιαδάκης, έλεγε ψέματα όταν κατέθεσε ότι πιέστηκε από τους Εισαγγελείς για να κατονομάσει  πολιτικά πρόσωπα. Ο Μανιαδάκης άλλαξε την κατάθεσή του και κατηγόρησε τους Εισαγγελείς εκδικητικά γιατί βρέθηκε κατηγορούμενος για δωροδοκίες. Είναι σημαντικό ότι το βούλευμα θεωρεί πως είναι αληθές ότι ο Μανιαδάκης είχε πει στους εισαγγελείς ότι τον εκβιάζει και τον απειλεί ο Γιάννης Στουρνάρας για να αλλάξει τη στάση του. Ο Μανιαδάκης εμφανίζεται στο βούλευμα ως ψευδομάρτυρας

5. Όσα κατέθεσε ο Φρουζής ότι τον πίεζαν οι Εισαγγελείς να πει για πολιτικά πρόσωπα είναι ψέματα, αφού το καταθέτουν οι ίδιοι οι δικηγόροι του

6. Η παραπομπή Τουλουπάκη και Παπαγγελόπουλου, όπως πλέον γνωρίζουν οι πάντες, έγινε για υποθέσεις που δεν έχουν σχέση με τη Novartis  αλλά άλλες υποθέσεις . Οι δε ενδείξεις που υπάρχουν για τα αδικήματα είναι αδύναμες. Είναι ο λόγος κάποιου εισαγγελέα που καταγγέλει, ενάντια στον λόγο των κατηγορούμενων. Στην περίπτωση της Τουλουπάκη, αν υπάρχει κατηγορία καθυστέρησης δικογραφίας τότε αυτή βαρύνει και την Ελένη Ράικου που την είχε επίσης στα χέρια της πριν την Τουλουπάκη.

7. Το πιο ωραίο (έκπληξη για τον Κυριάκο Μητσοτάκη) είναι πως ο Παπαγγελόπουλος κατηγορείται από το βούλευμα γιατί  φέρεται να πιέζει τον Εισαγγελέα Παναγιώτη Αθανασίου μέσω δημοσιευμάτων του Γιάννη Κουρτάκη. Δηλαδή όσα έλεγαν για τους κατηγορούμενους δημοσιογράφους (ότι έκαναν  δημοσιεύματα για να εξυπηρετήσουν τον Παπαγγελόπουλο), όχι μόνο δεν ισχύουν, αλλά τη δουλίτσα την έκανε (αν τη έκανε) ο εκλεκτός του Κυριάκου, Γιάννης Κουρτάκης. Και φυσικά όχι για το θέμα  Novartis.

Σα,α

Τι προκύπτει από αυτά και μόνο; Πως οι ελεγχόμενοι για το σκάνδαλο Novartis, από το 2018 , με την αρχηγική συμμετοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη, έκαναν μια εκστρατεία κάλυψης του σκανδάλου. Για να πετύχουν το στόχο τους, προσπάθησαν να εμποδίσουν την έρευνα με εκβιασμούς και ψευδομάρτυρες. Ενοχοποίησαν τους Εισαγγελείς και τους δημοσιογράφους που αποκάλυψαν το σκάνδαλο, και με στημένες καταθέσεις, προσπάθησαν να τους βάλουν φυλακή για τιμωρία (φυλακή Αλέξη Τσίπρα).

Έστησαν μια συνωμοσία για να γλυτώσουν, να κατηγορήσουν αθώους και εξουδετερώσουν δια παντός έναν πολιτικό φορέα, το ΣΥΡΙΖΑ,  που επιχείρησε να τιμωρηθούν οι ένοχοι.  Από όταν ανέλαβε πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης, επιχείρησε συστηματικά και οργανωμένα, να μετατρέψει τη χώρα σε δικαστήριο για να τιμωρήσει τους αντιπάλους του. Εργαλειοποίησε κομμάτι της Δικαιοσύνης και δολοφόνησε το χαρακτήρα των αντιπάλων του με διώξεις και δημοσιεύματα που έγιναν κατ εντολή του. Δηλαδή επιτέθηκε σε κόμματα, πολιτικούς, σε αθώους ανθρώπους που υπηρετούσαν την αλήθεια και φυσικά τη Δημοκρατία. Διέπραξε ένα έγκλημα κατ εξακολούθηση με σκοπό την καθεστωτική επικράτησή του.

Θεωρητικά ήρθε η ώρα της τιμωρίας. Ήρθε η ώρα, όσοι συνωμότησαν ενάντια στη Δημοκρατία, τα κόμματα και τους ανθρώπους να πληρώσουν. Η λέξη τιμωρία δεν είναι κακή. Προβλέπεται νομικά και είναι απαραίτητη πολιτικά  γι αυτούς που σκοπός τους είναι να χτυπήσουν τη διαφθορά.

Βαρέθηκα επί χρόνια να ακούω διάφορους τραμπαρίφες, που από δειλία ή ίδιο συμφέρον (κάνουν ντηλ και βολεύουν παιδιά, συμπεθέρες και κυρίως το συμπαθητικό προφίλ τους) να μιλάνε για συγκατάβαση και στρογγυλότητα. Το λένε αυτοί που ούτε έπαθαν τίποτα ποτέ , ούτε γνωρίζουν τι παθαίνει ο κόσμος από τη διαφθορά. Μια χαρά βολεμένοι ήταν και παραμένουν, υπηρετώντας όχι την κοινωνική και πολιτική ανάγκη , αλλά το σύστημα, τις φιλοδοξίες τους ακόμη και τον Στουρνάρα.

Και πάμε στο πολύ σοβαρό. Το βούλευμα, παραδέχεται ως αληθές ότι ο Μανιαδάκης είπε στους Εισαγγελείς ότι τον απειλούσε ο Γιάννης Στουρνάρας. Επίσης έχω καταθέσει στη Δικαιοσύνη ηχητικά στα οποία ο Μανιαδάκης αποκαλύπτει (από την 1η Μαίου του 2018) ότι ο Στουρνάρας πραγματικά τον απειλούσε και τον εκβίαζε, έχοντας μάλιστα ανοιχτή γραμμή με Σαμαρά, Βενιζέλο και Γεωργιάδη.

Μετά από αυτά μπορεί ο Γιάννης Στουρνάρας να παραμένει Κεντρικός Τραπεζίτης της χώρας; Υπήρξε επί πληρωμή σύμβουλος της Novartis , στη συνέχεια ελεγχόμενος για το σκάνδαλο όπου υπήρξε ανατροπή με ψευδομαρτυρίες και απειλές στις οποίες φαίνεται ότι εμπλέκεται. Μπορεί να διοικεί την Τράπεζα της Ελλάδας; Θεωρεί ο ΣΥΡΙΖΑ πως πρέπει να θέσει το θέμα στην Ε.Ε και την κοινή γνώμη της χώρας;

Το βούλευμα, η επίσημη θέση της Δικαιοσύνης δηλαδή, αποτελεί νέο στοιχείο για να ξανανοίξει η έρευνα για τη Novartis. Οι παραδοχές που γίνονται , τα γεγονότα που περιγράφονται, δίνουν τη διάσταση του σκανδάλου αλλά και την έμμεση περιγραφή του δεύτερου σκανδάλου, αυτού της συνωμοσίας για να χτυπηθεί η Δημοκρατία και η Δικαιοσύνη. Τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ; Τι θα κάνεις Αλέξη Τσίπρα; Θα δεχθείς να κλείσει αυτή η υπόθεση με τα αδιευκρίνιστα του Άδωνη ; Θα μείνει το σκάνδαλο αδιευκρίνιστο; Θα υποπέσεις στην αδιευκρίνιστη πολιτική απέναντι στη διαφθορά, τις συνωμοσίες και την ταλαιπωρία ανθρώπων;

Όσοι προωθούν τις φοβικές αντιλήψεις και τους «συμβιβασμούς» με μεσαίους χώρους και αδιόρατους συμμάχους σε βάθος χρόνου, ούτε γνωρίζουν , ούτε ζουν στην πραγματικότητα. Αυτή που μαστίζεται από τη διαφθορά και τους διεφθαρμένους και δημιουργεί στους πολίτες το διαρκές αίτημα για κάθαρση και τιμωρία.

Αλέξη Τσίπρα, έχεις πολιτική , ηθική και συναισθηματική υποχρέωση να τελειώσεις αυτή την υπόθεση όπως περιμένει ο κόσμος και όπως σου ταιριάζει. Η πολιτική ευκαιρία δεν διαμορφώνεται σε σενάρια γραφείων  και αναλύσεις μέσων όρων. Είναι συνοδοιπόρος της πραγματικότητας η οποία συχνά πυκνά, γίνεται απαιτητική, αδυσώπητη και θορυβώδης. Και τότε πρέπει να την αφουγκράζεσαι αντί να ακούς τα παράπονα πολυτελείας περί ενοχλητικού και επικίνδυνου θορύβου που χαλάει την ησυχία.  Δεν χρειάζεσαι κανένα «μεσαίο χώρο» που θεωρεί τη μαφία κανονικότητα και τη σιωπή πρόοδο. Αυτός δεν είναι πραγματικός πολιτικά μεσαίος χώρος, αλλά παγίδα που στήνεται για να μην γίνουν αυτά από τα οποία κινδυνεύουν. Έτσι έγινε και το 2015

Υπογραφή:

«Ένα θύμα της Μητσοτακικής Βαλκανικής Κολομβίας που σιχαίνεται εκτός από τους μαφιόζους, τους επαγγελματίες της θεωρίας εσωτερικής κατανάλωσης»

Ερώτημα: Κυρία πρόεδρε της Δημοκρατίας πότε ακριβώς και ποιός σας ανέθεσε την εισήγηση σε αυτή την απόφαση που άνοιξε δρόμος για επενδύσεις και στη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ στις ΑΠΕ;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here