Αρχική Ελλαδα Απίστευτα αισχρό κείμενο Πρετεντέρη:Τσίπρας-Τσακαλώτος-Βαρουφάκης=Ερντογάν!..

Απίστευτα αισχρό κείμενο Πρετεντέρη:Τσίπρας-Τσακαλώτος-Βαρουφάκης=Ερντογάν!..

2748
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ανοίξαμε εφημερίδες σήμερα Δευτέρα.την παρασκευή δολοφόνησαν τον Γιώργο Καραϊβάζ,το Σάββατο ο πρωθυπουργός υποσχέθηκε γρήγορες έρευνες.Την Κυριακή έγινε η κηδεία του.

Την δευτέρα ο εικονιζόμενος μπουρνοζουριασμένος Ιωάννης- Βαπτιστής(έτσι είναι το πλήρες όνομά του) έγραψε άρθρο.

Το θέμα του είναι η συμπεριφορά του Ερντογάν πέρυσι(συγνώμη πριν απο αρκετές μέρες) προς την Ούρσουλα Φον ΝτερΛάϊεν,της Κομισιόν.

Και γράφει μέσες- άκρες ότι Τσίπρας,Βαρουφάκης ,Τσακαλώτος και Ερντογάν είναι το ίδιο.

Ιδού επι λέξει τι γράφει:

“…Οι σύγχρονοι ευρωπαίοι πολιτικοί έχουν διδαχθεί ένα πράγμα:να μην συγκρούονται.Οταν λοιπόν έχεις μάθει να υπομένεις τα αλαμπουρνέζικα του Τσίπρα,του Βαρουφάκη ή του Τσακαλώτου πως θα τσακωθείς μετά με τον Ερντογάν,που όσο’νάναι τους ρίχνει και μερικά κεφάλια;”

Θα μπορούσαμε να θέσουμε το ερώτημα:Πόσο πιο αισχρά μπορεί να αντιμετωπίσει κανείς την ηγεσία ενός πολιτικού Κόμματος στην Ελλάδα του 2021;

Το ερώτημα τίθεται ακόμα πιο έντονα καθώς το Σάββατο το πρωί ο γνωστός για την αφοσίωσή του σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δικηγόρος της Μαρέβας Μητσοτάκη αισθάνθηκε ότι πρέπει να βγεί στην κρατική τηλεόραση(φωτογραφία πάνω) και να αποκαλέσει την σημερινή Ελλάδα “Κολομβία”,δηλαδή χώρα ,όπου κυβερνά το οργανωμένο έγκλημα με δολοφονίες δημοσιογράφων κλπ

Στην Ευρώπη μόνο σε Μάλτα,Σλοβακία δολοφονήθηκαν δημοσιογράφοι και αποδείχθηκε ότι είχαν βάλει το χέρι τους οι κυβερνήσεις ,ενοχλημένες από τις έρευνες,όπως και αν αυτές γίνονταν.Και έπεσαν.

Η Ελλαδα στηλιτεύεται το Σαββατοκύριακο ,ανά τον κόσμο ,ως παρόμοια δημοκρατία,ενώ εγχώρια ρεπορτάζ συνδέουν τις επιθέσεις και με το οργανωμένο έγκλημα που είναι απλωμένο και στις παραλίες της Μυκόνου….

Ο περι ου ο λόγος Πρετεντέρης επαίρεται στα άρθρα του ότι έχει ρόλο συμβουλάτορα και σε κορυφαία στελέχη της σημερινής κυβέρνησης.Τον ίδιο που είχε επι του “Αρχιερέα” Σημίτη…

Γιατί λοιπόν το θυμήθηκε τόσο καθυστερημένα;

Προφανώς οι εξηγήσεις είναι πολλές.

π.χ. μία εξήγηση μπορεί να είναι ότι τα δημοσιογραφικά και πολιτικά και πνευματικά αντανακλαστικά είναι ανάλογα της ηλικίας και της φυσικής και πνευματικής  κατάστασης. Ο εν λόγω τελειώνει οσονούπω την 7η δεκαετία της ζωής και πιάνει την όγδοη.

Και μαραθωνοδρόμο δεν τον λέει και κανείς…

Μια άλλη θα είναι ότι και αυτό το Σαββατοκύριακο θα συνομίλησε με κάποιο κορυφαίο κυβερνητικό στέλεχος και θα συζήτησαν.

Και ,όπως πρόσφατα έγραψε ,συνιστά στα κυβερνητικά στελέχη να λένε ότι τα θέματα για τα οποία κάποιοι διαμαρτύρονται,καταγγέλλουν κλπ η κυβέρνηση πρέπει να λέει πάνε στον Εισαγγελέα.

Ετσι έλεγε ο Κ.Σημίτης και η διαφθορά βασίλευε μαζί με την διαπλοκή σε Αθήνα-Μύκονο και στους φορολογικούς παραδείσους μεταξύ των οποίων και στην Ελβετία,τόπο σπουδών του εν λόγω Ιωάννη-Βαπτιστή Πρετεντέρη,όταν ήταν νέος.

Μια τρίτη εξήγηση είναι ότι θα έχει διαβάσει πολύ,μα πάρα πολύ Γκέμπελς και θεωρεί ότι και εκείνον μπορεί να τον ξεπεράσει.

Μια τέταρτη…μια πέμπτη…

Ο Τσακαλώτος,λέει,δικτάτορας…

Που είσαι Λουί Ντε Φυνές να δώσεις ομπρέλλα να …μπει στη θάλασσα!..

Στις φωτογραφίες κάτω μπορείτε να δείτε τον περι ου λόγος σε στιγμιότυπα κατά την μακρά διαδρομή του:

 

Δεν βρήκαμε φωτογραφία του Ιωάννη-Βαπτιστή Πρετεντέρη με τον Μπάρακ Ομπάμα ή κάποιον της κυβέρνησής του.Προφανώς δεν ήθελε ο Πρετεντέρης γιατί,ως γνωστόν,ο Ομπάμα στο βιβλίο του γράφει πολλά για την προσπάθεια που έκανε να στηρίξει την Ελλάδα επί Τσίπρα-Τσακαλώτου-Βαρουφάκη, για να μην πέσει στα νύχια του Σόϊμπλε,της Μέρκελ και του Ερντογάν…Και έστειλε εσπευσμένα στην Ελλάδα ,το 2016,τον Τζέφρι Πάϊατ,από την Ουκρανία,λίγους μήνες πριν ορκιστεί πρόεδρος στις ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τράμπ, ο οποίος μαζί με την γερμανική κυβέρνηση στήριξαν ολοκληρωτικά τον Ερντογάν…

Οταν έγινε πρωθυπουργός ο Κυριάκος,πριν δυο χρόνια,σύμβουλοί του έλεγαν ότι οι ΗΠΑ θα αποσύρουν τον Πάϊατ ,όχι μόνο γιατί τελείωνε το 2019,η θητεία του στην Ελλάδα,αλλά για να είναι ευχαριστημένος και ο Κυριάκος….Αλλά δεν τον απέσυραν…

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here