Αρχική Uncategorized Σάλος μεν,φαρισαϊσμός δε,με τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι της Αγγλίας στην αυτοβιογραφία...

Σάλος μεν,φαρισαϊσμός δε,με τις αποκαλύψεις του πρίγκιπα Χάρι της Αγγλίας στην αυτοβιογραφία του.

424
0

Σάλος παγκοσμίως προκαλείται για μία ακόμα φορά με “καμώματα” μελών της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Αυτή τη φορά πηγή είναι το βιβλίο του πρίγκιπα Χάρι με τίτλο “Ο εφεδρικός”,στο οποίο κάνει φοβερές αποκαλύψεις για την βασιλική οικογένεια και την διαφθορά στο εσωτερικό της.

Κορυφαία αποκάλυψη που δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί η να διαψευσθεί παρά μόνο να συνδυαστεί με πρόσωπα και γεγονότα, η στιγμή που ο σημερινός βασιλιάς Κάρολος πήγε στην Νταϊάνα ,η οποία μόλις είχε γεννήσει τον δευτερότοκο χάρι και της είπε:

«Υπέροχα! Τώρα μου έδωσες έναν κληρονόμο και έναν εφεδρικό – η δουλειά μου τελείωσε».

Ακριβώς αυτό δεν μπόρεσε να καταλάβει και να διαχειριστεί η 19χρονη Νταϊάνα όταν επεδίωξε και πήρε τη θέση της νύφης-συζύγου και μέλλουσας βασίλισσας στα ανάκτορα.Εκεί είναι “δουλειά” και “μπίζνες” και η πραγματική συζυγος ήταν η Καμίλα Πάρκερ-Μπόουλς,πρωην του Καρόλου και πρώην του …πρώην της αδελφής του Καρόλου…Ζαλιστήκατε;

Η Νταϊάνα δεν άντεξε τη “δουλειά” και …παραιτήθηκε.Δηλαδή ζήτησε και πήρε διαζύγιο.

Τη “δουλειά” την πήρε ο Κάρολος ήδη μετά τον θάνατο της Ελισσαβετ και θα τον διαδεχθεί στη “δουλειά” ο μεγαλύτερος γυιός “Γουίλι”,αδελφός του Χάρι και συζυγος της Κέητ Μίντλετον.

Ο Χάρι στο βιβλίο του αναφέρεται στο,κατά τη γνώμη μας κορυφαίο,σκάνδαλο του βιβλίου,την αποκάλυψη του πως “κατάφερε” στα 20 του χρόνια να ντυθεί σε μασκέ πάρτι με στολή ΝΑΖΙ και το πρόσωπό του ελεύθερο.

Εκεί γράφει ότι τηλεφώνησε στον αδελφό του και διάδοχο και στην Κέητ και τους ρώτησε τι να διαλέξει μεταξύ της στολής ΝΑΖΙ και μιας ολόσωμης στολής πιλότου.Και εκείνοι σκασμένοι στα γέλια ψήφισαν τη στολή ΝΑΖΙ.

Ο Χάρι γράφει στιο βιβλίο ότι δεν πήραν μέρος της ευθύνης όταν αποκαλύφθηκε με φωτογραφία στις εφημερίδες η άθλια επιλογή και τον άφησαν να σηκώσει μόνος του την κατακραυγή.

Ολα τα ΜΜΕ σταματούν εδώ και αυτό είναι φαρισαϊσμός.

Ο Χάρι τηλεφώνησε στον 22χρονο αδελφό του και ΟΧΙ στον πατέρα του η στη βασίλισσα Γιαγιά του.

Αυτό και μόνο δείχνει την εσωτερική διάλυση της οικογένειας και βεβαιώνει ότι η “πατρική δουλειά” του Καρόλου τελείωσε με τις δυο εγκυμοσύνες της Νταϊάνα.

Αυτή η πραγματικότητα είναι διάχυτη στο βιβλίο(αγγλικός τίτλος SPARE) και ο φαρισαϊσμός των ΜΜΕ είναι ότι δεν γράφουν και δεν λένε λέξη γιαυτά,αλλά μιλούν για σάλο αναφερόμενα στις αποκαλύψεις του Χάρι ότι ήρθε στα χέρια με τον διάδοχο Γουίλιαμ αρκετές φορές κλπ κλπ

Και σκανδαλίζονται με την καθημερινότητα δυο ορφανών(ουσιαστικά και απο πατέρα) παιδιών σε αχανή κτήρια…

Η αξία του βιβλίου δεν είναι οι αποδείξεις για όσα γράφει ο Κάρολος.Η άθλια εσωτερική κατάσταση με το νεκρό γάμο και τα παγερά ανάκτορα περιγράφεται και απο την νεκρή από το 1997 Νταϊάνα και δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς αν είπε και στα λόγια ο Κάρολος για την “τελειωμένη” με την γέννηση του Χάρι “δουλειά” του.

Το έλεγε κάθε μέρα στην πράξη.

Ο πατέρας του Κάρολου γεννήθηκε στην Ελλάδα και τη μίσησε γιατί δεν..βασίλεψε στην Ελλάδα.Ο Κάρολος αγάπησε την Ελλάδα(ιδιαίτερα τη Μονή Βατοπεδίου του Εφραίμ…) για να δείξει στον πατέρα του πόσο τον μισούσε στην πράξη…

Ο Χάρι αγάπησε τον παπού και τη γιαγιά για να δείξει στον πατέρα του πόσο τον μισεί στην πράξη και αυτό είναι διάχυτο και στο βιβλίο.

Ομορφος κόσμος…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here