Αρχική Δικαιοσυνη Τα απίστευτα κακουργήματα της Μασονικής Στοάς(πλαστη δικαστική απόφαση -εικονικές συναλλαγές εκατομμυρίων),τα πλοκάμια...

Τα απίστευτα κακουργήματα της Μασονικής Στοάς(πλαστη δικαστική απόφαση -εικονικές συναλλαγές εκατομμυρίων),τα πλοκάμια στο Μαξίμου και στη Δικαιοσύνη και οι παραγραφές που εξηγούνται με υπόγειους εκβιασμούς!

2592
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Ο τελευταίος χρονικά,ο οποίος πήρε γραπτή συνέντευξη απο τον Πρωθυπουργό(εν αναμονή…) Κυριάκο Μητσοτάκη είναι ο Αλέξης Παπαχελάς.

Πριν 8 ημέρες περίπου διαβάστε την ερώτηση και την απάντηση στα πλαίσια αυτής της συνέντευξης στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ της Κυριακής,28 Μαϊου 2023:

“… ΕΡΩΤ.Ενας μεγάλος ασθενής που περιμένει τη μεταρρύθμισή του είναι η Δικαιοσύνη.

ΑΠΑΝΤ. Είναι η τρίτη μεταρρύθμιση στην οποία αναφερόμουν. Εχουν γίνει βήματα, πρέπει να γίνουν άλματα. Και όταν λέω άλματα στη Δικαιοσύνη δεν αναφέρομαι μόνο στη δυνατότητα να υποστηρίξουμε περισσότερο τα δικαστήριά μας, να εισαγάγουμε την τεχνολογία με πιο επιθετικό τρόπο, αναφέρομαι και σε παρεμβάσεις που έχουν να κάνουν και με την ποιότητα των αποφάσεων, την ταχύτητα της απονομής, την ίδια την αξιολόγηση των δικαστών. H Δικαιοσύνη απολαμβάνει πλήρη ανεξαρτησία, όμως το πλαίσιο λειτουργίας το βάζουμε εμείς, π.χ. πώς λειτουργεί η Σχολή Δικαστών, πώς εκπαιδεύουμε τους δικαστές μας, πώς τους επιμορφώνουμε από εδώ και στο εξής…”

Μια εβδομάδα αργότερα ο Αλέξης Παπαχελάς στο κύριο άρθρο της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ έγραψε υπό τον τίτλο “Αριστεύοντες ανίκανοι και επικίνδυνοι”:

“…Στη δικαιοσύνη είναι μεγάλες οι αντιστάσεις και αντιδράσεις στην αξιολόγηση.Και αυτό παρα το γεγονός ότι τα κριτήρια είναι αυτονόητα.Μετράς πόσες υποθέσεις έχει αναλάβει πόσες και σε πόσο χρόνο διεκπεραίωσε και ποιας ποιότητας είναι.Υπάρχουν πασιφανείς περιπτώσεις ανεπάρκειας και παραβίασης κάθε έννοιας δεοντολογίας…Η καθυστέρηση στην απονομή Δικαιοσύνης και οι δυσλειτουργίες της συζητούνται ευρέως σαν μια τροχοπέδη στην πρόοδο της χώρας…”

Σε αυτό το ρεπορτάζ δεν θα αναφερθούμε στο γεγονός ότι έχουν γίνει δικαστές άτομα με κατ ουσίαν πλαστά πτυχία,δηλαδή μη ανταποκρινόμενα σε σπουδές πραγματικές και άριστες,όπως αναγράφεται στα τεφτέρια τους.

Ούτε στον εκβιασμό που πραγματώνεται διαχρονικά και αμφίδρομα και…πολύδρομα μέσω του λεγόμενου ελεγκτικού οργάνου των πτυχίων αυτών,του συνεχώς μετονομαζόμενου(ΔΟΑΤΑΠ σήμερα…) για να μην θυμόμαστε τα εγκλήματά του.Είναι στο όργανο,στο οποίο στείλαμε επιστολή και το ρωτάμε αν και πως κατάφερε να κάνει λειτουργό της Θέμιδας πρόσωπο που φοίτησε σε ιδιωτικό κολλέγιο τριετούς φοίτησης στην…Αλβανία.

Θα αναφερθούμε στην υποκρισία (και)του σημερινού Πρωθυπουργού και όλων των αρμοδίων διαχρονικά για την λειτουργία της Δικαιοσύνης.

Και στον πιθανότατο αμφίδρομο εκβιασμό μέσω της Τεκτονικής Στοάς και των εγκλημάτων για τα οποία εκείνη βρίσκεται εδώ και χρόοοονια πολλά στη Δικαιοσύνη.

Μίλησε ο Πρωθυπουργός για την καθυστέρηση,αλλά δεν είπε που οφείλεται αυτή.

Αν οφειλόταν μόνο σε ανεπαρκείς δικαστές θα τους είχε φάει η …μαρμάγκα την επόμενη ημέρα.

Η κύρια αιτία της καθυστέρησης είναι η διαφθορά στη Δικαιοσύνη.Μορφή της διαφθοράς είναι ο εκβιασμός.Δικαστές εκβιάζονται-διαχρονικά- απο πολιτικές ηγεσίες με πιέσεις για λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων.Και ύστερα επιβραβεύονται με θέσεις.Και ύστερα γίνονται οι ίδιοι και κατ αποτέλεσμα εκβιαστές.

Ανώτατος δικαστής πείσθηκε να βγάλει απαλλακτική απόφαση για ομολογημένο έγκλημα τραπεζικών.

“Δίναμε θαλασσοδάνεια εν γνώσει μας ότι δεν θα εισπραχθούν,αφού τα πρόσωπα ήταν ανύπαρκτα,αλλά το κάναμε κατ εντολή της διοίκησης για να μην μείνει η τράπεζά μας πίσω σε αριθμό χορηγηθέντων δανείων” είπαν στις απολογίες τους οι τραπεζικοί.Και αθώωθηκαν και στον Αρειο Πάγο για το ομολογημένο φαγοπότι για το οποίο θα είχαν καταδικαστεί και σε αφρικάνικη μπανανία-ζούγκλα.

Και ο δικαστής ανταμείφθηκε με θεσάρα και είναι κριτής άλλων δικαστών…

Και τώρα πρωταγωνιστεί υπέρ της…σκληρής αξιολόγησης των δικαστών για την ποιότητα και την ταχύτητα εργασίας τους,την οποία επιθυμεί ο σημερινός πρωθυπουργός χωρίς βέβαια να διαφωνούν οι προηγούμενοι…

Απηύδησαν λέει απο την μεγάλη καθυστέρηση στις δικαστικές διαδικασίες,αλλά υποκρίνονται ότι δεν θυμούνται ότι “ισχυροί” επιθυμούν σε πλείστες περιπτώσεις τις καθυστερήσεις για να παραγραφούν τα εγκλήματα,για να καταβληθούν μίζες σε παραδικαστικά-παραπολιτικά κυκλώματα κλπ.

Και επιθυμούν ποιότητα αποφάσεων,όπως η προαναφερόμενη περίπτωση,μία απο τις εκατοντάδες ίδιες,αν όχι χιλιάδες…

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ(Ιωαν.Μάνδρου) έγραψε το 2015 ότι λύθηκε το πρόβλημα στην καθυστέρηση απονομής Δικαιοσύνης αφού με νομοθέτημα ορίζεται ότι “Ο χρονικός ορίζοντας από την κατάθεση μιας αγωγής ώς την έκδοση της απόφασης προσδιορίζεται κατά μέσον όρο στους οκτώ μήνες, ενώ οι δυσλειτουργίες του ισχύοντος συστήματος οδηγούσαν σε έκδοση αποφάσεων έπειτα από χρόνια.”

Ερώτηση:

Θα κριθεί φυσικά απολύτως θετικά και ο δικαστικός λειτουργός που αν και πέρασε διπλάσιος σχεδόν χρόνος δεν έχει εκδώσει ακόμα απόφαση σε υπόθεση νιάου-νιάου στα κεραμίδια της ίδιας της πρώην προέδρου του Ανωτάτου Δικαστηρίου,η οποία κατα σύμπτωση,δεν αρέσει καθόλου στον σημερινό πρωθυπουργό και αναμορφωτή της Δικαιοσύνης Κυρ.Μητσοτάκη;

Μα θα πείτε είναι λιγότερος ο χρόνος απο τα τρία χρόνια που περίμενε άλλος πολίτης για έκδοση απόφασης και αναγκάστηκε ο Δικηγορικός σύλλογος να υποβάλει το 2022 αναφορά- καταγγελία,χωρίς φυσικά κάποια συνέπεια…

Αλλά και αυτά τα τρία χρόνια είναι …τίποτα μπροστά στα 6 χρόνια (2014-2020)στα οποία μια απο τις πολλές δικογραφία της Τεκτονικής Στοάς  βρισκόταν στο συρτάρι ανακριτή χωρίς να γίνει καμία πράξη…

Και ψάχνοντας θα βρει κανείς μέχρι και 19 χρόνια,τα οποία χρειάστηκε να φτάσει στο Πενταμελές Εφετείο μια…ΠΛΑΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ!

Γιατί τόση καθυστέρηση αν δεν είναι μπλεγμένος δικαστικός λειτουργός που επιθυμεί την παραγραφή της 20ετίας;

Γνωρίζοντες το προσκήνιο και το παρασκήνιο επισημαίνουν ότι αυτό τον καιρό κάποιοι από τη Μεγάλη Tεκτονική Στοά της Ελλάδας ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ την πολιτική σκηνή να μην τολμήσει να προχωρήσει με πιο γοργά βήματα την απονομή της Δικαιοσύνης γιατί θα ενεργοποιήσει το πλοκάμι που έχει ΜΕΣΑ στο Μαξίμου και είναι ένα απο τα πλοκάμια της Στοάς.

Στα πλαίσια αυτά προσέξτε ωμότητες και βασανιστήρια παραδειγματικά:

Στα πλαίσια της δίκης για να βρεθεί ποιός η ποιοί πλαστογράφησαν απόφαση του Συμβουλίου Επικρατείας,στο οποίο ήταν ως το 2019 πρόεδρος και η πρόεδρος της Δημοκρατίας,κρίσιμη μάρτυρας ήταν μια ελληνορωσίδα μεταφράστρια,η οποία διαμένει μόνιμα στην Αγία Πετρούπολη.

Η μάρτυρας κλήθηκε μαζί με άλλους να καταθέσει στις 22 Μαρτίου 2022.Ηρθε.Αντι να την καλέσουν πρώτη πριν απο τους Έλληνες που διαμένουν στην Ελλάδα της είπαν: “δεν προλάβαμε να σας εξετάσουμε σήμερα λόγω ωραρίου(ως τις 15.00)και επομένως πρέπει να ξανάρθετε στις 13 Απριλίου 2022”

Διαμαρτυρίες κλπ  διότι η Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας δεν είναι ακριβώς δίπλα στο…Εφετείο Αθήνας…Στο βροντο…Ξανά ταξίδι η μάρτυρας μαζί με άλλους μάρτυρες,ταλαιπωρία,έξοδα.

Ξανά τα ίδια στις 13 Απριλίου!

“Δεν προκάναμε κυρία μάρτυρα γιαυτό να μας ξανάρθετε απο την Αγία Πετρούπολη στις 17 Μαιου 2022!!!

Πάλι τα ίδια στις 17 Μαίου 2022.

“Θα πρέπει να ξανάρθετε στις 23 Μαίου”!!!

Ξανά τα ίδια στις 23 Μαίου 2022!!!

Πρέπει να  ξανάρθετε στις 16 Ιουνίου 2022!!!

Και εκεί μπήκε το κερασάκι των ωμών βασανιστηρίων:Αφού την έβαλαν και κατέθεσε την σταμάτησαν το μεσημέρι,γιατί δεν είχαν ακόμα δυο λεπτά στη διάθεσή τους!

Της είπαν ότι διακόπτουν λόγω λήξης ωραρίου και πρέπει να ξανάρθει.

Πως προκύπτουν τα -κατά τη γνώμη μας-ωμά βασανιστήρια;

Απο το γεγονός ότι η μάρτυρας ξαναγύρισε απο το…κρύο για πολλοστή φορά σε αυτή τη δικάσιμο για συνέχεια της κατάθεσής της και όπως φαίνεται απο τα πρακτικά της απόφασης της έκαναν ουσιαστικά ΜΙΑ(1)ερώτηση.Δυο λεπτά κατάθεση.

Αυτά τα δυο λεπτά δεν διέθεταν εκείνο το μεσημέρι και την ξανάφεραν από τη Ρωσία.

ΠΡΟΣΟΧΗ!Τα έξοδα και η ταλαιπωρία βαρύνουν αποκλειστικά τον μάρτυρα.Αν δεν προσέλθει τιμωρείται.Εστω και …19 χρόνια μετά την τέλεση της πράξης για την οποία καλείται να …μαρτυρήσει!

Προφανώς και κατ αποτέλεσμα αν η μάρτυρας δεν θα μπορούσε να καταθέσει με όλα αυτά λόγω του κρίσιμου ρόλου της(μεταφράστρια)ωφελημένοι θα ήταν οι κατηγορούμενοι για την απίστευτη πλαστογραφία(και) δικαστικής απόφασης το μακρινό…2004!!!

Μαζί με την απόφαση πλαστογραφήθηκαν και έγγραφα από την περιφέρεια Αττικής και το Δήμο Γλυφάδας και δείχνουν το απίστευτο χάλι του ελληνικού κράτους,της Ελληνικής Δικαιοσύνης και την παντοδυναμία της Τεκτονικής Στοάς,όσα περιέχονται στα πρακτικά της καταδικαστικής απόφασης και σε δικόγραφα.

Μετά 19 χρόνια δεν έχουν δικάσει σε δεύτερο βαθμό…Στους κατηγορούμενους κρίσιμο πρόσωπο του Τεκτονισμού της Ελλάδας,το οποίο καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό σε 8 χρόνια κάθειρξη.

Ουδείς ένοχος βέβαια αν δεν καταδικαστεί αμετάκλητα,αλλά μετά 20 χρόνια απο την πράξη η απονομή Δικαιοσύνης μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να συζητηθεί στην υπόθεση αυτή.

Χαρακτηριστικό είναι ότι η δίκη αναβλήθηκε και πάλι για να προσέλθει ο μηνυτής (ελληνορώσος)απο την Αγία Πετρούπολη για να τον ρωτήσουν αν έχει κι άλλες δοσοληψίες με την Δικαιοσύνη στην Ελλάδα η αλλού.

Ως ο Αλ Καπόνε να απαιτεί να προσέλθει μάρτυρας η συζυγος του μαγαζάτορα τον οποίο σκότωσε για να την ρωτήσουν αν ο μακαρίτης έχει φορολογικές η τροχαίες παραβάσεις κλπ

Προφανώς στη δίκη-αν προλάβει να γίνει-θα ξεδιπλωθούν και οι παράλληλες δικαστικές έρευνες που γίνονται με ρυθμό χελώνας για άλλα κακουργήματα εντός της Τεκτονικής Στοάς.

Οι υποθέσεις σέρνονται χρονια.Αλλη κλεισμένη σε συρτάρι 6 χρόνια…Αλλη με εμπλοκή αλυσσίδας προσώπων που φτάνουν σήμερα στο Μαξίμου….Αλλη για εικονικές συναλλαγές εκατομμυρίων ευρώ για τις οποίες ακομα και η ΑΔΑΕ έχει αποφανθεί και η ζημιά του δημοσίου είναι τεράστια με αποδεδειγμένη εμπλοκή …εικονικών προσώπων.

Υπάρχει πτυχή του σκανδάλου για χιλιάδες ευρώ,η οποία παραγράφηκε στα χέρια ανακριτή!

Αποκλείουμε να τιμωρηθεί γιατί ο κανόνας στα εγκλήματα της Τεκτονικής Στοάς είναι οι παραγραφές των εγκλημάτων.

Εξ αυτού συμπεραίνουμε ότι δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι άλλο παρά αθέατη εμπλοκή της πολιτικής σκηνής,ώστε να παραγραφούν τα αδικήματα.Και η μόνη λογική εξήγηση της εμπλοκής αυτής είναι ο εκβιασμός καθώς η Τεκτονική Στοά έχει παντού μέλη,δηλαδή και στην πολιτική και στη Δικαιοσύνη και στην Εκκλησία και στα ΜΜΕ και παντού…

Είναι αδιανόητο έγκλημα για τα ελληνικά δεδομένα η πλαστογράφηση απόφασης του Ανωτάτου δικαστηρίου μας.Και όμως έγινε το 2004.Και σήμερα 19 χρόνια μετά ΔΕΝ έχει εκδικασθεί σε β βαθμό.Εχει καταδικαστεί δικηγόρος για την πλαστογράφηση αυτή ,αλλά είναι προφανές-κατά τη γνώμη μας- ότι την πολυσέλιδη αυτή απόφαση δεν μπορέι να την γράψει μόνος του και ο καλύτερος των δικηγόρων,αν δεν έχει “χέρι”μέσα απο τη Δικαιοσύνη.

Τέτοιο “χέρι” δεν βρέθηκε.Παρά τις επισημάνσεις δεν κλήθηκαν ποτέ να καταθέσουν απλά η μηνυτήρια αναφορά ούτε οι δικαστικοί των οποίων πλαστογραφήθηκαν οι υπογραφές.Ούτε οι γραμματείς…

Τέτοια έρευνα σε βάθος ΔΕΝ  έγινε και μοιάζει ανέκδοτο να θέλουν τώρα δικαστές να έρθει ο μηνυτής απο τη Ρωσία για να επικυρώσει με την παρουσία του την ουσιαστική κοροϊδία και τα βασανιστήρια των υπολοίπων μαρτύρων που πηγαινοέρχονται για μια…15ετία για μια υπόθεση την οποία δικαστές ψάχνουν 19 χρόνια και δεν ΠΡΟΚΑΝΑΝ…

Υπόθεση που θυμίζει …Κάφκα,ή την ταινία “Οι ζωές των άλλων” στο αρχιπέλαγος της Σοβιετίας…

Η εμπλοκή του Μαξίμου μέσω του “φίλου”της Τεκτονικής Στοάς καθιστά ανέκδοτο και την υπόσχεση Μητσοτάκη ότι έχει προτεραιότητα την βελτίωση της Δικαιοσύνης στην ταχύτητα και στην ποιότητα.

Με τόσα προσωπα του άμεσου περιβάλλοντός του να είναι σε ΕΔΩΛΙΑ και ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΑ γραφεία το συμφέρον του Μαξίμου είναι να….παραγραφούν όλες οι υποθέσεις αυτές και αυτή η τακτική ακολουθείται-κατ αποτέλεσμα-πιστά…

Βέβαια βοηθούν και οι …συμπτώσεις.Εισαγγελέας που ήταν στην απαλλαγή ενός μέλους της Στοάς σε κρίσιμη δίκη στον πρώτο βαθμό,όλως τυχαίως  κληρώθηκε μετά χρόνια και στην πιο κρίσιμη δίκη της Στοάς στον β βαθμό…

Αλλά θα πει κανείς ότι αυτή είναι μια μεμονωμένη περίπτωση και ας έχει αντικείμενο ένα 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Δυστυχώς όχι.

Στη Δικαιοσύνη εκκρεμούν από το 2013 σοβαρότατες κακουργηματικές υποθέσεις της τεκτονικής στοάς και η σουμα στο “σύστημα” του “μπες-βγες μέσω πραγματικών και εικονικών εταιρειών-ιδρυμάτων είναι-διαχρονικά-34 εκατομμύρια ευρώ!

Τεράστια η ζημιά των δημοσίων ταμείων.

Μια υπόθεση αν καταλήξει σε φυλάκιση στελέχους τότε ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.

Γιαυτό και προφανώς η μόνη λογική εξήγηση κατά τη γνώμη μας είναι ότι πιέζεται, ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ μέσω της πολιτικής σκηνής η Δικαιοσύνη και τούμπαλιν.

Σε τρεις διαφορετικές κακουργηματικές υποθέσεις της τεκτονικής στοάς συναντά κανείς τα ίδια πρόσωπα και ένα απο αυτά εμπλέκεται και στην υπόθεση της ΠΛΑΣΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ του Συμβουλίου Επικρατείας.Και όλες σέρνονται στη Δικαιοσύνη απο το 2004 και το 2013…

Σε μία απο αυτές τις υποθέσεις αναφέρεται σε δικόγραφο που αφορά εκατομμύρια ευρώ:

“…υπάρχει τεκμηριωμένη ανάδειξη των ευθυνών στη δημιοιυργία του διαπιστωθέντος ελλείματος ανα περίοδο ευθύνης…ελλείψει παντελούς στοιχειώδους υποδομής εσωτερικών διαδικασιών και ελέγχου…”,η σε άλλο:

“…ελλειψη υιοθέτησης κι εφαρμογής των κατ ελάχιστον στοιχειωδών κανόνων επιμελούς διαχείρισης και λειτουργίας απο τιες Διοικήσεις ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΟΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ και τα εντελλόμενα προς τούτο και σαφώς οριζόμενα πρόσωπα-ειδικότερα εκείνων και μόνον (πρόεδρου,ταμία)καθώς και των μελών των αρμοδίων ελεγκτικών Επιτροπών χωρίς την καθοριστική συμβολή/ανοχή των οποίων το έλλειμα έγκαιρα θα διαπιστωνόταν ή και θα αναδεικνυόταν…”

“το ύψος του κατ ελάχιστον ελλείμματος είναι το προσδιορισθέν βάσει της πραγματογνωμοσύνης το οποίο επαναβεβαιώνεται και με την συμπληρωματική 1.945.443.04 ευρώ…”

Κατά τα άλλα οι ισχυρισμοί στη Δικαιοσύνη είναι ότι όλα είναι συκοφαντίες και δεν υπήρξε καμία παραβίαση του νόμου…

Οι ισχυρισμοί αυτοί είναι πολύ βολικοί.

Δικαστές θα τους χρησιμοποιήσουν και σε άλλες,άσχετες με την Μασονική στοά υποθέσεις και ας βγάζουν μάτια.Και άλλοι σε άλλες και πάει λέγοντας…Και κάπως έτσι φτάσαμε στο σημείο κάθε πρωθυπουργός και κάθε υπουργός να λέει δημόσια ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι πολύ άρρωστη και πρώτη προτεραιότητά του είναι να την βελτιώσει.

Ο πρώτος που το είπε πολύ εμφατικά ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1989,ύστερα ο Κώστας Μητσοτάκης το 1990 και ύστερα όλοι οι άλλοι…

Το γεγονός ότι το 2023 υπό τις συνθήκες που προαναφέρουμε το λέει και ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην συνέντευξή του στον Αλ Παπαχελά δείχνει την ειλικρίνεια και ικανότητα των προηγούμενων…

Υ.Γ.Μεταξύ των άλλων ο Κυρ.Μητσοτάκης είπε ότι για το σκάνδαλο των υποκλοπών έχει εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη!

Εξυπακούεται ότι την ίδια εμπιστοσύνη έχει και για τα σκάνδαλα εκατομμυρίων της Τεκτονικής Στοάς,του Ερυθρού σταυρού,του Γηροκομείου,του Ασύλου Ανιάτων,των δημοσίων Ταμείων κλπ

 

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here