Αρχική Θέμα Υποκρισία!Ιδού έξη(6) υποθέσεις:Υπουργοί και πολιτικοί και στρατηγοί κατηγορήθηκαν για ανήλικα και όλοι...

Υποκρισία!Ιδού έξη(6) υποθέσεις:Υπουργοί και πολιτικοί και στρατηγοί κατηγορήθηκαν για ανήλικα και όλοι καθάρισαν με παραγραφές και άδειες δικογραφίες!

2137
0

 

ΓΙΑΝΝΗ ΝΤΑΣΚΑ

Πόσοι ξέρατε ότι είναι υπουργός ο έως τώρα ήταν σιωπηλός παρά τα όργια στη Δικαιοσύνη ο κ.Κώτσηρας;

Τον ακούσαμε το πρωί της 14ης Οκτωβρίου 2022 να αραδιάζει τις νομθετικές φρικωδίες των πολιτικών στα θέμαστα της εκμετάλλευσης των ανηλίκων,των γυναικών των αδύναμων γενικά…

Ηταν λέει ώς το 2021 πταισματάκι(πλημμέλημα) η αποπλάνηση ανηλίκων,ο βιασμός ανηλίκων δηλαδή ,η μαστροπεία ανηλίκων κλπ.

Οι ποινές αυστηροποιήθηκαν πριν 10 μήνες,λόγω των αποκαλύψεων για φρικωδίες με ανήλικα.

Τυχαία όλα αυτά δεν είναι σε καμία περίπτωση.Οι πολιτικοί γενικά και ορισμένοι πολύ ειδικά είναι όχι απλώς υποψιασμένοι,αλλά κάτι περισσότερο για τα εγκλήματα ανηλίκων και μην λησμονεί κανείς εμπλοκές τους ευθείες και άμεσες,μέσα από τεράστιο θόρυβο κατα καιρούς και κατα περιπτώσεις.

Λόγω παραγραφής των εγκλημάτων κατά ανηλίκων απηλλάγη ο πολιτικός και προσωπικός σύμβουλος του κ.Μητσοτάκη.Τα εγκλήματα ,για τα οποία κατηγορήθηκε  έγιναν στην Μολδαβία,χώρα την οποία πολιτικοί και πλούσιοι της Ελλάδας θεωρούν χώρα προμήθειας ανηλίκων αγοριών και γυναικών για τα διεστραμμένα γούστα.

Μια ρέουσα πρόκληση για τον οψίμως κοπτόμενο υπουργό Δικαιοσύνης Κώτσηρα και τον προϊστάμενό του Τσιάρα:

Μια πρώην Μις Μολδαβία βρίσκεται στα δικαστήρια αυτή την εποχή, γιατί η Πολιτεία δια δικαστικών και αστυνομικών αρνήθηκε ως σήμερα να δώσει λύση στο πρόβλημά της με το ανήλικο παιδί της.Να κάνει τεστ DΝΑ για να διαπιστώσει ποιός απο τους δυο που η ίδια κατονόμασε- σε διαφορετικά διαστήματα και υπό διαφορετικές συνθήκες- ως πατέρα του ανηλίκου της είναι ο πραγματικός.Και οι δυο το διεκδίκησαν,αλλά το τεστ αυτό δεν έγινε για να διαπιστωθεί αν πράγματι το παιδί το έχει ο πραγματικός πατέρας από σχεδόν την ηλικία της ανήλικης που είναι τώρα στην επικαιρότητα.

Η μητέρα τον αναγνώρισε δικαστικά ως πατέρα μετά την προσπάθεια να αναγνωρισθεί δικαστικά ένας άλλος ως πατέρας….Η μητέρα μπορεί να λέει βάσιμα η αβάσιμα αφού ένας απο τους δυο είναι πατέρας.Οι κρατικές αρχές που έχουν  ως αποστολή να προστατεύουν τα ανήλικα και έναντι των γονέων τους έπρεπε “χθες” να έχουν διατάξει την εξέταση DΝΑ για να σιγουρευτούν για την ασφάλεια του παιδιού…

Αναφέρουμε την υπόθεση παραδειγματικά γιατί βρίσκεται σε εξέλιξη για να καταδείξουμε την γενική υποκρισία των πολιτικών στα θέματα αυτά,χαρακτηριστικά της διαφθοράς στην Ελλάδα σε όλα τα επίπεδα.

Με παραδείγματα κατανοεί κανείς ότι και στη σημερινή φρικωδία στον Κολωνό κυρίαρχη θα μείνει η υποκρισία ,όταν υποχωρήσει η επικαιρότητα και ολοκληρωθουν οι συλλήψεις αυτών που θα συλληφθούν και η συγκάλυψη εκείνων που θα συγκαλυφθούν και φυσικά θα είναι στη συγκάλυψη η πλευρά των επωνύμων.

Παράδειγμα 1ο.:

Ενας υπουργός με βαρύ όνομα στην πολιτική και στη δημοσιογραφία έχασε τη θέση του πριν χρόνια μέσα σε καταγγελίες ότι γύρω του αξιωματικοί της Αστυνομίας είχαν στήσει ένα δίκτυο εκμετάλλευσης νυχτερινών κέντρων και οίκων ανοχής,στους οποίους “παρήλαυναν” ανήλικα,αγόρια και κορίτσια,κυρίως απο το ανατολικό μπλοκ.

παράδειγμα 2ο:

Στρατηγοί της Αστυνομίας αποστατεύθηκαν πριν χρόνια κάτω απο ίδιες κατααγγελίες-αποκαλύψεις,ενώ για 2-3 από αυτούς σχηματίσθηκαν δικογραφίες.Ουδείς καταδικάστηκε αμετάκλητα.

παράδειγμα 3ο.:

Δικαστικός λειτουργός κατηγορήθηκε για ανάλογα περιστατικά και παραπέμθηκε σε δίκη αμετάκλητα.Η δίκη δεν έγινε ΠΟΤΕ διότι άργησε και έτσι έμειναν οι κασέτες που είχαν καταγραφεί όλα αυτά από αστυνομικούς.

παράδειγμα 4ο:

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ.

Ο χρόνος τέλεσης του αδικήματος για το οποίο κατηγορήθηκε ήταν το 2010. Στο διάστημα των έξι ετών που μεσολάβησε για να μπει στις αίθουσες της Δικαιοσύνης η υπόθεση και να φτάσει στο ακροατήριο, με την έναρξη ισχύος του νέου Ποινικού Κώδικα την 1η Ιουλίου του 2019 το πλημμέλημα(!!!) της ασέλγειας ανηλίκου με αμοιβή παραγράφτηκε!!! Μετά 7 ημέρες από την άθλια και υπέρ πολιτικων και επωνύμων τροποποίηση αυτη του Ποινικού κώδικα,την οποία κατήγγειλε η Νέα Δημοκρατία τότε έγινε εξουσία ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο σύμβουλος πήγε στο Εφετείο στις αρχές Δεκεμβρίου του 2019 με καταδίκη σχεδόν τριών ετών από το πρωτόδικο.

Εκεί ο ίδιος εκ του ασφαλούς,άρα μπορέι κανείς να μιλήσει για υποκριτική παράσταση έδωσε “μάχη” να δικαστεί για να αποδείξει την αθωότητά του!Χωρίς να παρουσιάσει μια αίτησή του νωρίτερα να γίνει η δίκη για να μην παραγραφεί…

Το υποκριτικό προκύπτει από το γεγονός ότι αμέσως μετά τα όσα είπε περί επιθυμίας του να δικαστεί για τα ανήλικα απο την Μολδαβία,οι συνήγοροί του προέβαλαν περήφανα την …ένσταση παραγραφής και άρα ζήτησαν από το δικαστήριο να μην προχωρήσει στη δίκη!!!

Την αποστροφή της στα εν λόγω αδικήματα έδειξε και η εισαγγελέας της έδρας, η οποία κάρφωσε πολύ δηκτικά τους πολιτικούς.Αποκάλεσε την αναθεώρηση του σχετικού άρθρου «ατυχή», λέγοντας ότι «δυστυχώς θα πρέπει να γίνει δεκτή η ένσταση παραγραφής. Ο δικαστής είναι υποχρεωμένος να ακολουθήσει τον νόμο, ακόμα και αν προκαλείται στους πολίτες το ερώτημα πώς μπορεί με τον νέο Ποινικό Κώδικα να θεωρεί ήσσονος σημασίας και να παραγράφει όλα τα πλημμελήματα, ακόμα και αυτά που έχουν τελεστεί σε βάρος ανηλίκων».

Χρειάστηκαν δυο ολόκληρα χρόνια για να τροποποιηθεί,όπως είπε ο κ.Κώτσηρας σήμερα,επι το αυστηρότερον πάλι οι ποινές για τα ανήλικα και αυτό έγινε το 2021 υπό το βάρος φρικτών αποκαλύψεων για ανήλικα,αν και λόγω της παραγραφής του πρωθυπουργικού συμβούλου είχαν ξεσηκωθεί κατά των πολτικών και της υποκρισίας τους στα θέματα αυτά και οι πέτρες…

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 5ο:

Γόνος υπουργού βρέθηκε στο εδώλιο για κακούργημα αποπλάνησης ανηλίκου.

Στο δικαστήριο δεν διαβάστηκε η αλληλογραφία από την οποία προέκυπτε σαφώς ερωτική υπόθεση από την πλευρά του ενηλίκου.Το τι λέει το ανήλικο δεν “μετράει” γιαυτό και προστατεύεται και δεν υπάρχει συγκατάθεση και “κούνημα”,όπως είπε ο άθλιος συγγενής του βιαστή του Κολωνού και δεν έχει παραμεφθεί ακόμα για προτροπή σε τέλεση κακουργήματος…

Ετσι οι δικαστές μας άφησαν άφωνους λέγοντας ότι κατα τη δίκη και τα αποδεικτικά στοιχεία ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ερωτική σχέση,άρα όλα καλά!!!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 6ο και ΠΙΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ:

Ενας υπουργός μαζί με άλλους πολιτικούς και επώνυμους είχε ανοίξει πάρε-δώσε με παράνομο μασατζίδικο-πορνείο στην περιοχή της Ηλιούπολης.

Η μασέρ παρά ήταν καλή και όμορφη και πρόσφερε στον υπουργό ολοκληρωμένες ερωτικές “υπηρεσίες”.

Ο υπουργός την ερωτεύτηκε,αλλά έπρεπε και να την κρύψει από την νόμιμη συζυγο.

Γιαυτό τον διόρισε στην ελληνική αντιπροσωπεία στην ευρωπαϊκή Ένωση.Στο εξωτερικό κάπου.

Η υπηρεσία πήρε αυτόματα και το ποινικό μητρώο που απαιτείται για διορισμό στο δημόσιο.

Τότε έκπληκτοι διαπίστωσαν ότι η διορισθείσα με το σοβαρό ταγέρ είχε καταδικαστεί για παράνομη πορνεία.

Το κάναμε πρωτοσέλιδο τότε,όπως και τις προαναφερόμενες υποθέσεις παραδείγματα.

Τι συνέβη;

Η υπόθεση του Υπουργού και της εταίρας έληξε με…παραγραφή!Ο Υπουργός είδε την υπόθεση να φτάνει στο Εφετείο παραγεγραμμένη και έτσι παρέμειναν όλοι άσπιλοι και άμωμοι και απλές φήμες η παρουσία ανηλίκων κοριτσιών στο κύκλωμα του “μασατζίδικου”…

Aβάσιμα όλα;

Προφανώς.Σήμερα συνελήφθησαν δυο αστυνομικοί για βιασμό 19χρονης στο αστυνομικό τμήμα Ομόνοιας.Τι δεν έχει αποκαλυφθεί για το τμήμα αυτό σε συγκαλύψεις εγκλημάτων,διακίνησης ναρκωτικών και μεταναστών και βιαιοπραγίες κατά δημοσιογράφων που ερευνούν;

Τίποτα δεν στοιχειοθετήθηκε και ήταν λέει φήμες…

Και ο αστυνομικός που συνελήφθη σήμερα,λέει ότι η νεαρή τα ήθελε και όλα έγιναν γιατί του “κουνιόταν”….Τι μας θυμίζει,τι μας θυμίζει,τι μας θυμίζει…

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here